Martine zingt lied voor haar vader!

 

 

 

 

 

 

 

Foto+Martine+Mooie+woordenjpgMartine schreef een lied voor haar vader als dank voor zijn steun en liefde na het verlies van haar moeder. Van het autobiografische lied is een registratie gemaakt in het kader van het vervolg van het (inter)nationaal veelbekroonde initiatief ‘Mooie woorden voor elkaar’ van coöperatie DELA. Met drie nieuwe, korte films worden mensen er meer bewust van gemaakt niet te wachten met het delen van mooie woorden (‘Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan?’). Met de opbrengst van het lied steunen Martine en DELA een goed doel tegen eenzaamheid, want helaas kan eenzaamheid het delen en ontvangen van mooie woorden in de weg staan. Het lied is verkrijgbaar op iTunes.

Het lied heet ‘Alles voor een ander’

 

Het verhaal achter het lied hoor je in deze mini-documentaire:

 

 

Leave a Reply