Martine als Maria Magdalena in Jesus Christ Superstar

 

 

 

Recensie_Telegraaf„Het gebeurde allemaal in de paasweken van 2005 en 2007. In evenementenhal de Opperdam te Volendam vonden toen de uitvoeringen plaats van Jesus Christ Superstar! Een droom werd werkelijkheid! Theatermakers Albert Hoekstra en Henk Mühren zagen hun lang gekoesterde wens in vervulling gaan! Een haast onuitvoerbaar idee kreeg, na 15 maanden van uitputtende voorbereiding, een glorieus onthaal! Het lijdensverhaal van Jezus gespeeld en gezongen door louter Volendammer helden! Met meer dan 150 artiesten, muzikanten, koorleden, balletleden, figuranten en vrijwilligers is er maandenlang, op non profit basis, gewerkt aan de totstandkoming van deze happening!

In een sfeer van Love en Peace werd er avond aan avond gerepeteerd totdat de Heer zag dat het goed was! En dat was het! Zowel in 2005 als in 2007 herbergden 6 uitverkochte avonden een duizendkoppig publiek, dat na afloop volkomen in de gloria huiswaarts keerde. In de wetenschap dat zij deelgenoot waren geweest van een evenement dat zijn weerga in Volendam tot dan toe nog niet had gekend. Hier was geschiedenis geschreven!” (bron: cultuurvolendam).

 

JCSsupercast40Martine speelde en zong de rol van Maria Magdalena in deze rockopera. Hieronder volgen enkele impressies van de eerste uitvoering (voorafgegaan door een tv-registratie van de VARA).